User Tag List

  1. #1
    Super Administrator mr.India's Avatar
    Join Date
    May 2014
    Posts
    470
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

    Lightbulb Amazing Discussion

    Samsung Galaxy Ace Duos GT-S6802 discussion thread


  2. Thanks Hardback thanked for this post
    Likes Hardback liked this post
  3. # ADS
    Ads
    Circuit advertisement
    Join Date
    Always
    Posts
    Many
     

  4. #2
    Moderator
    Join Date
    Jun 2014
    Posts
    202
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Ok. I'm first. What works and what does not?

  5. #3
    Senior Member Super.Mody's Avatar
    Join Date
    Feb 2015
    Location
    Iraq
    Posts
    173
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Work:

    1-wifi,buetooth,gps

    2-mobile data work(hardback kernel)

    3-sim work(just SMS)

    Not work:

    1- sim calling (black screen then restarting)

    2-storages

    3-cpu 100% load at all time (performance lag )

    4-graphics problem (kind of blue & orange colors appear & make app not responding)

    5-sensors not work

    6- video codec seems to have a problem ... Lag very much ... I use MX player S/W codec to watch videos in browser
    Last edited by Super.Mody; 03-13-2015 at 04:20 PM.

  6. Thanks Hardback thanked for this post
    Likes Hardback liked this post
  7. #4
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2015
    Posts
    157
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Hidden Content Originally Posted by WinKarbik Hidden Content
    Ok. I'm first. What works and what does not?
    tips

    I copied a comment by mr.india ... "Copy libacdapi_azi.so lib from stock rom, that will fix sensors..."

    add this line persist.radio.multisim.config=dsds in build.prop ... that the dual sim will be activated.

    - - - Updated - - -

    Super.Mody,Do you installed the gapps at CM11?
    Last edited by Hardback; 04-30-2015 at 01:55 PM.

  8. #5
    Senior Member Super.Mody's Avatar
    Join Date
    Feb 2015
    Location
    Iraq
    Posts
    173
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hidden Content Originally Posted by Hardback Hidden Content
    tips

    I copied a comment of the mr.india ... to fix the sensors, copy the file libacdapi_azi.so of the firewall stock for CM11 firewall.

    add this line persist.multisim.config=dsds in build.prop ... that the dual sim will be activated.

    - - - Updated - - -

    Super.Mody,Do you installed the gapps in cm11?
    Yes of course ..... It worked very well ...
    I test it without the fix of google play it worked

    I'm wondering what is this fix ?what should it fix?

    - - - Updated - - -

    Hidden Content Originally Posted by Hardback Hidden Content
    tips

    I copied a comment of the mr.india ... to fix the sensors, copy the file libacdapi_azi.so of the firewall stock for CM11 firewall.

    add this line persist.multisim.config=dsds in build.prop ... that the dual sim will be activated.

    - - - Updated - - -

    Super.Mody,Do you installed the gapps in cm11?
    Where i can find libacdapi_aziazi.so file?? And what's firewall? Is it a folder in system?

  9. #6
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2015
    Posts
    157
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Hidden Content Originally Posted by Super.Mody Hidden Content
    Yes of course ..... It worked very well ...
    I test it without the fix of google play it worked

    I'm wondering what is this fix ?what should it fix?

    - - - Updated - - -



    Where i can find libacdapi_aziazi.so file?? And what's firewall? Is it a folder in system?
    you find in system/lib/libacdapi_azi.so I tested and worked rotation ... created a flash file (.zip) download and install...

    Fix Rotation - Hidden Content
    Last edited by Hardback; 03-13-2015 at 06:18 PM.

  10. #7
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2015
    Posts
    157
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Hidden Content Originally Posted by WinKarbik Hidden Content
    Ok. I'm first. What works and what does not?
    What do you can fix?
    Last edited by Hardback; 04-30-2015 at 02:01 PM.

  11. #8
    Moderator
    Join Date
    Jun 2014
    Posts
    202
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Hidden Content Originally Posted by Super.Mody Hidden Content
    Work:

    1-wifi,buetooth,gps

    2-mobile data work(hardback kernel)

    3-sim work(just SMS)

    Not work:

    1- sim calling (black screen then restarting)

    2-storages

    3-cpu 100% load at all time (performance lag )

    4-graphics problem (kind of blue & orange colors appear & make app not responding)

    5-sensors not work

    6- video codec seems to have a problem ... Lag very much ... I use MX player S/W codec to watch videos in browser
    I can fix 4 and 5 and may be 3

  12. Thanks Hardback thanked for this post
  13. #9
    Senior Member Super.Mody's Avatar
    Join Date
    Feb 2015
    Location
    Iraq
    Posts
    173
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hidden Content Originally Posted by WinKarbik Hidden Content
    I can fix 4 and 5 and may be 3
    (3) is so annoying .... it is really need a fix.... i'll try hardback's sensors fix ....
    (4) sometimes appear I'm not saying all the time among all apps... it's little bit annoying...

  14. #10
    Super Administrator mr.India's Avatar
    Join Date
    May 2014
    Posts
    470
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Is hardware acceleration working correctly? It can make this bug - "cpu 100% load at all time"....


Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •